Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBAki szereti a pikáns ízeket, próbálja ki a receptünket, amely tele van egészséges zsírsavakkal és különleges ízesítésű. Ehhez az ételhez zöld színű öntetet készítünk.
Hozzávalók 1 főre:
Elkészítése:
Az avokádót tisztítsuk meg és szeleteljük fel. A paradicsomokat megmossuk és félbevágjuk.
Vágjuk fel hosszában a chili paprikát, távolítsuk el a magokat és aprítsuk a húsát finomra.
A fokhagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk.
Felforrósított serpenyőben a pirítsuk össze 1 evőkanál olívaolajon a rákot, a gyömbért és a chilit. Fűszerezzük még egy csipet borssal.
Készítsünk pikáns salátaöntetet: turmixoljuk le a koriandert a mandulával, a maradék olívaolajjal és a lenmagolajjal, a zöldcitrom levével és a fokhagymákkal. Csipet sót is adjunk hozzá.
Tegyük a saláta hozzávalóit egy nagy tálba, öntsünk rá a dresszingből és szórjuk meg a szezámmagokkal.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB