Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
A chorizo kolbász egy tradicionális, spanyol kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek, és amelynek kellemesen csípős íze és jellegzetes illata van.
Hozzávalók 2 főre:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és szétnyomjuk. A paradicsomot és a kolbászt feldaraboljuk.
Serpenyőben átsütjük a kolbászokat, majd kiszedjük őket. A serpenyőben maradt kolbászzsíron aranybarnára pirítjuk a rákot, megszórjuk pár csipet őrölt gyömbérrel (ha használunk). Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot, majd a vajat. Kevergetve-dobálba megpirítjuk, átsütjük.
Hozzáadunk 1-2 teáskanál őrölt paprikát, ízlés szerint sót és feketeborsot. Felaprítjuk a friss bazsalikomot és rádobjuk a rákra. Ha használunk kapribogyót, akkor most tegyük bele.
Pirítóssal tálaljuk.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB