Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA chorizo kolbász egy tradicionális, spanyol kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek, és amelynek kellemesen csípős íze és jellegzetes illata van.
Hozzávalók 2 főre:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és szétnyomjuk. A paradicsomot és a kolbászt feldaraboljuk.
Serpenyőben átsütjük a kolbászokat, majd kiszedjük őket. A serpenyőben maradt kolbászzsíron aranybarnára pirítjuk a rákot, megszórjuk pár csipet őrölt gyömbérrel (ha használunk). Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot, majd a vajat. Kevergetve-dobálba megpirítjuk, átsütjük.
Hozzáadunk 1-2 teáskanál őrölt paprikát, ízlés szerint sót és feketeborsot. Felaprítjuk a friss bazsalikomot és rádobjuk a rákra. Ha használunk kapribogyót, akkor most tegyük bele.
Pirítóssal tálaljuk.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB