Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBA receptünk egy adagra, 1 főre vonatkozik. Ha többen vagyunk, csak szorozzuk fel a mennyiségeket. Isteni saláta, amely egészséges is. Kiváló ebéd vagy vacsora a nyári hőségben! Dobozban vihetjük akár a munkahelyünkre is.
Hozzávalók 1 főre:
Elkészítése:
A lilahagymát és az avokádót éles késsel vékonyan felszeleteljük. A szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk. Vágjuk fel a sajtot és a sonkát kisebb falatokra.
Pirítsuk meg a szezámmagot forró serpenyőben folyamatosan kevergetve.
Mossuk és szárítsuk meg a salátát.
Az öntethez keverjük össze az olajat, a mézet, a mustárt, a finomra vágott fokhagymát, a fűszereket és a sót.
Rendezzük el a hozzávalókat egy tálban, öntsük rá az öntetet és szórjuk rá a magokat.
Ha magunkkal visszük ebédnek, az öntetet külön kis edényben vigyük magunkkal és fogyasztás előtt öntsük csak rá a salátára.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB