Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA receptünk egy adagra, 1 főre vonatkozik. Ha többen vagyunk, csak szorozzuk fel a mennyiségeket. Isteni saláta, amely egészséges is. Kiváló ebéd vagy vacsora a nyári hőségben! Dobozban vihetjük akár a munkahelyünkre is.
Hozzávalók 1 főre:
Elkészítése:
A lilahagymát és az avokádót éles késsel vékonyan felszeleteljük. A szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk. Vágjuk fel a sajtot és a sonkát kisebb falatokra.
Pirítsuk meg a szezámmagot forró serpenyőben folyamatosan kevergetve.
Mossuk és szárítsuk meg a salátát.
Az öntethez keverjük össze az olajat, a mézet, a mustárt, a finomra vágott fokhagymát, a fűszereket és a sót.
Rendezzük el a hozzávalókat egy tálban, öntsük rá az öntetet és szórjuk rá a magokat.
Ha magunkkal visszük ebédnek, az öntetet külön kis edényben vigyük magunkkal és fogyasztás előtt öntsük csak rá a salátára.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB