Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBHa ti is odavagytok a szaftos, fűszeres egytálételekért, akkor ezt a receptet nektek találták ki! A sült csirke fűszerkeverék, a krémes tejszín és a sűrített paradicsom tökéletesen egészítik ki egymást, miközben a szárított paradicsom karaktert és mediterrán hangulatot ad az ételnek.
Mennyiség: 4 adag
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók:
Elkészítése:
A recept elkészítését kezdjük azzal, hogy a csirkemelleket megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. Fűszerezzük a Sült csirke fűszerkeverékkel és lefedve tegyük félre 20-30 percre. Ezután egy serpenyőben vagy mélyebb lábasban forrósítsuk fel az olívaolajat, és adjuk hozzá a húst. Pirítsuk közepes lángon 5-6 percig, amíg a húsdarabok minden oldala kifehéredik és enyhén megpirul.
Adjuk hozzá a fűszereket, a sűrített paradicsomot, és keverjük el. Adjuk hozzá a lecsepegtetett szárított paradicsomot, majd öntsük fel a vízzel. Keverjük el, majd fedjük le, és hagyjuk közepes lángon rotyogni kb. 30 percig, amíg a csirke omlósra puhul és az ízek jól összeérnek. Főzzük további 5-10 percig fedő nélkül, hogy egy kicsit sűrűsödjön a szaft.
Végül öntsük hozzá a tejszínt, és keverjük el a raguban. Hagyjuk összeforrni, majd vegyük le a tűzről.
Tálaljuk párolt rizzsel vagy bulgurral és friss salátával.
Jó étvágyat kívánunk!
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB