Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBHa ti is odavagytok a szaftos, fűszeres egytálételekért, akkor ezt a receptet nektek találták ki! A sült csirke fűszerkeverék, a krémes tejszín és a sűrített paradicsom tökéletesen egészítik ki egymást, miközben a szárított paradicsom karaktert és mediterrán hangulatot ad az ételnek.
Mennyiség: 4 adag
Elkészítési idő: 50 perc
Hozzávalók:
Elkészítése:
A recept elkészítését kezdjük azzal, hogy a csirkemelleket megtisztítjuk, majd nagyobb darabokra vágjuk. Fűszerezzük a Sült csirke fűszerkeverékkel és lefedve tegyük félre 20-30 percre. Ezután egy serpenyőben vagy mélyebb lábasban forrósítsuk fel az olívaolajat, és adjuk hozzá a húst. Pirítsuk közepes lángon 5-6 percig, amíg a húsdarabok minden oldala kifehéredik és enyhén megpirul.
Adjuk hozzá a fűszereket, a sűrített paradicsomot, és keverjük el. Adjuk hozzá a lecsepegtetett szárított paradicsomot, majd öntsük fel a vízzel. Keverjük el, majd fedjük le, és hagyjuk közepes lángon rotyogni kb. 30 percig, amíg a csirke omlósra puhul és az ízek jól összeérnek. Főzzük további 5-10 percig fedő nélkül, hogy egy kicsit sűrűsödjön a szaft.
Végül öntsük hozzá a tejszínt, és keverjük el a raguban. Hagyjuk összeforrni, majd vegyük le a tűzről.
Tálaljuk párolt rizzsel vagy bulgurral és friss salátával.
Jó étvágyat kívánunk!
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB