Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBOlyan finom mustáros pácot készítünk, amellyel biztosan mindenki elégedett lesz! Aki jobban szereti a csípős ízeket készítse csípős fűszerpaprikával a pácot.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A fokhagymát nyomjuk át fokhagymaprésen, majd alaposan keverjük össze a pác valamennyi hozzávalóját. A húst megmossuk, szárazra töröljük és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A pácot a húsra öntjük, és a húst egy tálban letakarva egész éjszaka pácoljuk.
A grillt másnap felforrósítjuk, és oldalanként kb. 12-15 percig grillezzük a húst, időnként újra és újra megkenjük a maradék páccal.
Tálalásnál ízlés szerint további sóval és borssal ízesítjük, díszítjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB