Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBOlyan finom mustáros pácot készítünk, amellyel biztosan mindenki elégedett lesz! Aki jobban szereti a csípős ízeket készítse csípős fűszerpaprikával a pácot.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A fokhagymát nyomjuk át fokhagymaprésen, majd alaposan keverjük össze a pác valamennyi hozzávalóját. A húst megmossuk, szárazra töröljük és 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A pácot a húsra öntjük, és a húst egy tálban letakarva egész éjszaka pácoljuk.
A grillt másnap felforrósítjuk, és oldalanként kb. 12-15 percig grillezzük a húst, időnként újra és újra megkenjük a maradék páccal.
Tálalásnál ízlés szerint további sóval és borssal ízesítjük, díszítjük.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB