Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBKönnyű, friss nyári saláta paradicsommal, mozzarellával, olívabogyóval és madársalátával, amit egy mediterrán stílusú öntet tesz teljessé.
Hozzávalók 2-3 adaghoz
A salátához:
Az öntethez:
Elkészítése:
Készítsük el a salátaöntetet: egy kisebb tálban keverjük össze az olívaolajat, balzsamecetet, mustárt és a fűszerkeveréket, majd tegyük félre. A mozzarellát lecsepegtetjük, a paradicsomokat félbevágjuk. A szárított paradicsomot vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk.
Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, a mozzarellát, a szárított paradicsomot, a hagymát és az olajbogyót. Összekeverjük a salátaöntettel, majd frissen tépett bazsalikomlevelekkel díszítjük. Ízlés szerint tengeri sóval és feketeborssal tovább ízesíthetjük.
Jó étvágyat kívánunk!
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB