Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBFinom grillezett étel extra sok munka nélkül. Az eredmény szaftos, omlós és nagyon finom. Ha nem tudjuk 1 éjszakán át pácolni, legalább 2 órát pihentessük a húst a pácban.
Hozzávalók 5+ főre:
Elkészítése:
A csirkehúst megmossuk, megszárítjuk, majd feldaraboljuk (kb. 40 darabot igyekezzünk kihozni belőle). Tegyük az előkészített húst egy nagy tálba és öntsük rá a folyékony fűszerpácot. Keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe egy egész éjszakára.
Másnap felforrósítjuk a grillt vagy a sütő grillfokozatát (ezt a húst, ha van türelmünk, grillserpenyőben is kisüthetjük). A csirkefilét sonkába tekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, majd készre sütjük.
Fogyasszuk friss kenyérrel, salátával. Ha van maradék, töltsük tortillába vagy szeleteljük tésztasalátába.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB