Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
Finom grillezett étel extra sok munka nélkül. Az eredmény szaftos, omlós és nagyon finom. Ha nem tudjuk 1 éjszakán át pácolni, legalább 2 órát pihentessük a húst a pácban.
Hozzávalók 5+ főre:
Elkészítése:
A csirkehúst megmossuk, megszárítjuk, majd feldaraboljuk (kb. 40 darabot igyekezzünk kihozni belőle). Tegyük az előkészített húst egy nagy tálba és öntsük rá a folyékony fűszerpácot. Keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe egy egész éjszakára.
Másnap felforrósítjuk a grillt vagy a sütő grillfokozatát (ezt a húst, ha van türelmünk, grillserpenyőben is kisüthetjük). A csirkefilét sonkába tekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük, majd készre sütjük.
Fogyasszuk friss kenyérrel, salátával. Ha van maradék, töltsük tortillába vagy szeleteljük tésztasalátába.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB