Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBFinom, friss ízű, hideg burgonyasalátát ajánlunk, amely a forró napokon a húsos fogások, grillételek tökéletes kísérője.
Hozzávalók 3-4 személynek:
az öntethez:
Elkészítése:
A főtt burgonyát meghámozzuk, kihűtjük és felszeleteljük.
Az öntet összes hozzávalóját alaposan keverjük össze.
A metélőhagymát és a megtisztított fej vöröshagymát finomra aprítjuk. Egy tálba tesszük valamennyi hozzávalót, majd leöntjük az elkészült öntettel. Behűtve a legfinomabb.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB