Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBSokféleképpen variálható, bagettel együtt fogyasztva laktató, ugyanakkor könnyű ebéd vagy vacsora. A kellemetlen hőségben is könnyedén elkészíthető, frissítő recept.
Hozzávalók 4 főre:
Elkészítése:
A lilahagymát pucoljuk meg és vágjuk fel vékony csíkokra, majd áztassuk kb. 10 percet a balzsamecetben. Ez kissé elviszi a csípősséget, finom ízt ad neki.
Mossuk meg a zöldségeket. Az olajbogyót felszeleteljük, a paradicsomokat félbevágjuk. Keverjük ki az olajbogyót a zöldfűszerekkel, sóval és borssal.
A főtt csirkemellet vágjuk fel falatnyi darabokra.
Keverjük össze a hozzávalókat, ízlés szerint még sózhatjuk. Friss bazsalikomot is tépkedhetünk rá.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB