Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBGrillezni van kedvünk, de egy kis extrára vágyunk? Akkor nem kell más, csak egy kis lazac, spárga, cukkini, hagyma, paprika és nyársak.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
Kikeverjük egy tálban a pác hozzávalóit.
A fanyársakat beáztatjuk hideg vízbe.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lazaccal együtt nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. Óvatosan összekeverjük a páccal és legalább 30 percig pihentetjük.
A fanyársakra kedvünk szerinti sorrendben szúrjuk fel a lazacot és a zöldségeket, majd forró grillen süssük készre ezt a finom fogást.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB