Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBGrillezni van kedvünk, de egy kis extrára vágyunk? Akkor nem kell más, csak egy kis lazac, spárga, cukkini, hagyma, paprika és nyársak.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
Kikeverjük egy tálban a pác hozzávalóit.
A fanyársakat beáztatjuk hideg vízbe.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lazaccal együtt nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. Óvatosan összekeverjük a páccal és legalább 30 percig pihentetjük.
A fanyársakra kedvünk szerinti sorrendben szúrjuk fel a lazacot és a zöldségeket, majd forró grillen süssük készre ezt a finom fogást.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB