Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBGrillezni van kedvünk, de egy kis extrára vágyunk? Akkor nem kell más, csak egy kis lazac, spárga, cukkini, hagyma, paprika és nyársak.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
Kikeverjük egy tálban a pác hozzávalóit.
A fanyársakat beáztatjuk hideg vízbe.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lazaccal együtt nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. Óvatosan összekeverjük a páccal és legalább 30 percig pihentetjük.
A fanyársakra kedvünk szerinti sorrendben szúrjuk fel a lazacot és a zöldségeket, majd forró grillen süssük készre ezt a finom fogást.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB