Harcsapaprikás kapros-túrós csuszával
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBB
Grillezni van kedvünk, de egy kis extrára vágyunk? Akkor nem kell más, csak egy kis lazac, spárga, cukkini, hagyma, paprika és nyársak.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
Kikeverjük egy tálban a pác hozzávalóit.
A fanyársakat beáztatjuk hideg vízbe.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lazaccal együtt nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. Óvatosan összekeverjük a páccal és legalább 30 percig pihentetjük.
A fanyársakra kedvünk szerinti sorrendben szúrjuk fel a lazacot és a zöldségeket, majd forró grillen süssük készre ezt a finom fogást.
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB