Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBAz igazán finom reggelik kihagyhatatlan sztárja a tojás, de ha a mi fogásunkat készíted el, akkor friss kenyérrel ebédként és vacsoraként is kitűnő, finom és gyorsan elkészül!
Elkészítési idő: 15 perc.
Hozzávalók 2 főre:
az ízesítéshez:
a díszítéshez:
Elkészítése:
A tojásokat egy tálban feltörjük, sózzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, majd gépi vagy kézi habverővel könnyű, levegős szerkezetűre verjük fel.
Egy másik tálba tesszük a rukkolát, a csíkokra szelt szárított paradicsomot, pár cseppet a szárított paradicsom olajából, majd a krémsajtot és a kapribogyót (ha használunk). Borssal, szárított fokhagymával ízesítjük és jól összekeverjük, amíg krémes állagú lesz.
Adjuk a tejet is a tojáshoz és keverjük habosra.
Az omlettet serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán barnára sütjük.
A sajtos keveréket a megsült omlett közepére kenjük, majd az omlettet félbehajtjuk. Bazsalikomlevéllel díszíthetjük.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB