Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBMit készítsünk ebédre? Dobozos ebéd ötletet hoztunk szaftos és ízletes csirkehússal, zöldséggel és magvakkal, amit vihetünk magunkkal a munkahelyünkre is. Egészséges és nagyon finom!
Hozzávalók 1 főre:
szárított paradicsomos krém:
további hozzávalók a körethez:
Elkészítése:
Klopfoljuk kissé meg a húst, majd fűszerezzük be és süssük ki az olajon. Ha kihűlt, szeleteljük fel.
A paradicsomos krém hozzávalóit mixeljük krémesre.
Állítsuk össze az ebédünket. Az ételes doboz aljára tegyünk rizst, majd tegyük rá a krémet, a csirkehúst, a szeletelt savanyított uborkát és az olajbogyót. Tegyük rá a tetejét és tartsuk a hűtőben, amíg megesszük.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB