Narancsos sült oldalas
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBB
Mit készítsünk ebédre? Dobozos ebéd ötletet hoztunk szaftos és ízletes csirkehússal, zöldséggel és magvakkal, amit vihetünk magunkkal a munkahelyünkre is. Egészséges és nagyon finom!
Hozzávalók 1 főre:
szárított paradicsomos krém:
további hozzávalók a körethez:
Elkészítése:
Klopfoljuk kissé meg a húst, majd fűszerezzük be és süssük ki az olajon. Ha kihűlt, szeleteljük fel.
A paradicsomos krém hozzávalóit mixeljük krémesre.
Állítsuk össze az ebédünket. Az ételes doboz aljára tegyünk rizst, majd tegyük rá a krémet, a csirkehúst, a szeletelt savanyított uborkát és az olajbogyót. Tegyük rá a tetejét és tartsuk a hűtőben, amíg megesszük.
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBBA harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB