Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBMit készítsünk ebédre? Dobozos ebéd ötletet hoztunk szaftos és ízletes csirkehússal, zöldséggel és magvakkal, amit vihetünk magunkkal a munkahelyünkre is. Egészséges és nagyon finom!
Hozzávalók 1 főre:
szárított paradicsomos krém:
további hozzávalók a körethez:
Elkészítése:
Klopfoljuk kissé meg a húst, majd fűszerezzük be és süssük ki az olajon. Ha kihűlt, szeleteljük fel.
A paradicsomos krém hozzávalóit mixeljük krémesre.
Állítsuk össze az ebédünket. Az ételes doboz aljára tegyünk rizst, majd tegyük rá a krémet, a csirkehúst, a szeletelt savanyított uborkát és az olajbogyót. Tegyük rá a tetejét és tartsuk a hűtőben, amíg megesszük.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB