Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBNagyon izgalmasan hangzik és finom is. Füstölt csirke, illatos gomba, friss spenót. Mi legyen ebéd vagy könnyű vacsora? Próbáld ki mindenképpen!
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Hozzávalók 3-4 főre:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
Főzzük puhára az árpagyöngyöt, majd szűrjük le.
Egy nagy és mély serpenyőben vagy wokban süssük össze az olajon a vékonyan felszeletelt hagymát, a feldarabolt fokhagymát és gombát. Sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük (a chilivel csak óvatosan) és a sütési idő végén 1-2 percre dobjuk hozzá a spenót leveleket is. Vegyük le a tűzről.
Keverjük össze a sült zöldségeket az árpagyönggyel és a csíkokra vágott csirkehússal. Adjuk hozzá az olajbogyókat, a kapribogyót és a feldarabolt szárított paradicsomot. Kóstoljunk és fűszerezzük, ha szükséges.
Tálalás előtt a tetejére morzsoljuk a feta sajtot és a friss zöldfűszerekkel díszítjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB