Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBNagyon izgalmasan hangzik és finom is. Füstölt csirke, illatos gomba, friss spenót. Mi legyen ebéd vagy könnyű vacsora? Próbáld ki mindenképpen!
Elkészítési idő: kb. 45 perc
Hozzávalók 3-4 főre:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
Főzzük puhára az árpagyöngyöt, majd szűrjük le.
Egy nagy és mély serpenyőben vagy wokban süssük össze az olajon a vékonyan felszeletelt hagymát, a feldarabolt fokhagymát és gombát. Sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük (a chilivel csak óvatosan) és a sütési idő végén 1-2 percre dobjuk hozzá a spenót leveleket is. Vegyük le a tűzről.
Keverjük össze a sült zöldségeket az árpagyönggyel és a csíkokra vágott csirkehússal. Adjuk hozzá az olajbogyókat, a kapribogyót és a feldarabolt szárított paradicsomot. Kóstoljunk és fűszerezzük, ha szükséges.
Tálalás előtt a tetejére morzsoljuk a feta sajtot és a friss zöldfűszerekkel díszítjük.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB