Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Hoztunk 3 ötletet szendvicskrémekhez. Egy szárított paradicsomosat, egy olajbogyós-kapribogyósat és egy igazán vad összeállítást: céklás-sajtosat. Kenjük pirítósra, szendvicskenyérre, tortillára, mártogassunk bele zöldségeket.
Hozzávalók:
a szárított paradicsomos krémhez:
az olajbogyós-kapribogyós krémhez:
a céklás-sajtos krémhez:
Elkészítése:
A szárított paradicsomos kencéhez krémesre turmixoljuk a hozzávalókat, majd ízlés szerint fűszerezzük.
Az olajbogyós-kapribogyós variáns esetében serpenyőben szárazon megpirítjuk a mandulapelyheket. Krémesre mixeljük a többi hozzávalót, ízlés szerint fűszerezzük és tálalásnál megszórjuk a pirított mandulapehellyel.
A céklás ízű krémhez pirítsuk meg a napraforgómagokat. Mixeljük krémesre a többi hozzávalót, majd ízlés szerint sózzuk. A kész krémet díszítsük magvakkal.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB