Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBHogyan használjuk fel a reszelt tormát nem megszokott módon? Íme egyszerű receptünk, amely az ünnepi asztalon is megállja a helyét. Remek módja még a húsvét után is a maradék torma felhasználására.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy lábosban olvasszuk meg a vajat, adjuk hozzá a megtisztított és felkockázott hagymákat, a fokhagymákat és a felszeletelt póréhagymákat, és pároljuk üvegesre. A krumplit és petrezselyemgyökeret megpucoljuk, felkockázzuk és az alaplével együtt hozzáadjuk a hagymás keverékhez. A zöldségeket puhára főzzük.
A levest levesszük a tűzről, és óvatosan leturmixoljuk. Alaposan elkeverjük benne a tejszínt, a krémsajtot és a reszelt tormát. Ezen a ponton ízlésünk szerint tehetünk bele több tormát is, attól függően, hogy mennyire pikáns ízvilágúnak szeretnénk a levest.
A tojásokat felkockázzuk, a petrezselymet finomra szeleteljük, és hozzáadjuk a leveshez. Ha használunk kapribogyót, akkor most tegyük bele.
Ha szeretnénk felhasználni a szalonnát vagy sonkát, akkor ezt a két alapanyagot csíkokra vágjuk és sütőben vagy serpenyőben chips állagúra sütjük.
Az illatos tormakrémlevest ízlés szerint a sonka chips-szel, félbevágott főtt tojásokkal vagy csírával tálaljuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB