Egészben sült pisztráng lencsesalátával
Egészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBA húsgombócleves kellemesen melegítő hatású és laktató, ezért főfogásként is megállja a helyét.
Hozzávalók:
Elkészítése:
A sertéslapockát egy nagy tálban alaposan összekeverjük a tojással és az ételízesítővel, majd hozzádolgozzuk a búzadarát is.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a burgonyát kockára vágjuk, a sárgarépát és a paszternákot pedig lereszeljük.
A darált húsos keverékből golyókat formázunk.
Egy lábosban vizet/zöldséglevesalaplét forralunk, majd bele tesszük a húsgolyókat és a krumplit. 20 percig főzzük. Tegyük a levesbe a reszelt zöldségeket, a majorannát és az olasz fűszerkeveréket.
A levest levesszük a tűzről, majd óvatosan belekeverjük a tejfölt és a friss kaprot.
Egészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBBZöldfűszeres pácolt hússzeletek frissítő mediterrán salátával: omlós hús szárított paradicsommal, fetával és bazsalikommal.
TOVÁBB