Receptek

Húsgombócleves kaporral

A húsgombócleves kellemesen melegítő hatású és laktató, ezért főfogásként is megállja a helyét.

 

Hozzávalók:

 

 

Elkészítése:

A sertéslapockát egy nagy tálban alaposan összekeverjük a tojással és az ételízesítővel, majd hozzádolgozzuk a búzadarát is.

A zöldségeket megtisztítjuk, majd a burgonyát kockára vágjuk, a sárgarépát és a paszternákot pedig lereszeljük.

A darált húsos keverékből golyókat formázunk.

Egy lábosban vizet/zöldséglevesalaplét forralunk, majd bele tesszük a húsgolyókat és a krumplit. 20 percig főzzük. Tegyük a levesbe a reszelt zöldségeket, a majorannát és az olasz fűszerkeveréket.

A levest levesszük a tűzről, majd óvatosan belekeverjük a tejfölt és a friss kaprot.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás