Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA közelgő Karácsonyi Ünnepekhez ajánlunk egy látványos és finom előételt. Titka, hogy a hozzávalókat egy kis forma segítségével rétegezve tálaljuk. Az összeállítása egyébként rendkívül egyszerű.
Hozzávalók 4 főre előételként:
a díszítéshez:
Elkészítése:
Az étel elkészítése során minden hozzávalót nagyon apróra vágunk. Először felaprítjuk a heringfiléket, a savanyú uborkát, a lilahagymát, a pácolt vargányát. Őrölt borssal, sóval ízesítjük, majd hozzáadjuk a snidlinget, a francia mustárt és a felaprított friss kaprot. Keverjük jól össze.
Apróra vágjuk a főtt tojásokat, és kikeverjük sóval, borssal, kevés finomra vágott friss petrezselyemmel.
A kenyérszeletekből egy forma segítségével kerek szeleteket vágunk ki. Külön tányérokra tesszük a kenyérszeleteket, és az előételt így a tányéron állítjuk össze. A kenyérre helyezzük a formát, és ráhalmozunk a heringes keverékből, majd rétegezve a tojásból. Miután mind a négy adagot elkészítettük, csorgassunk mindegyikre egy kevés olajat.
A kész előételt tovább díszíthetjük salátalevelekkel (pl. madársalátával), aprított kapribogyóval, olívabogyóval, lilahagymával, és ha maradt a keverékből, akkor azt is felhasználhatjuk. Tegyünk a díszítő finomságokból kis kanálnyi halmokat a tányérra.
Jó étvágyat!
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB