Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA finom grillezett zöldségek a krémes mártással együtt akár főfogásként is megállják a helyüket, de köretként is pompásak.
Hozzávalók 1-2 főre:
a páchoz:
a joghurtos-fokhagymás mártogatóshoz:
ízesítéshez: tengeri só, Ízmester chili cayenne
Elkészítése:
A mártáshoz a hagymákat és snidlinget finomra vágjuk, összekeverjük a joghurttal és ízlés szerint fűszerezzük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A pác hozzávalóit összekeverjük, a fokhagymát fokhagyma-présen keresztül tesszük a keverékbe.
A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük, bekenjük a páccal és ideális esetben legalább 30 percet pihentetjük, majd forró grillen készre sütjük.
A grillezett zöldségeket melegen a hideg joghurtos mártogatóssal kínáljuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB