Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA finom grillezett zöldségek a krémes mártással együtt akár főfogásként is megállják a helyüket, de köretként is pompásak.
Hozzávalók 1-2 főre:
a páchoz:
a joghurtos-fokhagymás mártogatóshoz:
ízesítéshez: tengeri só, Ízmester chili cayenne
Elkészítése:
A mártáshoz a hagymákat és snidlinget finomra vágjuk, összekeverjük a joghurttal és ízlés szerint fűszerezzük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A pác hozzávalóit összekeverjük, a fokhagymát fokhagyma-présen keresztül tesszük a keverékbe.
A zöldségeket megmossuk, felszeleteljük, bekenjük a páccal és ideális esetben legalább 30 percet pihentetjük, majd forró grillen készre sütjük.
A grillezett zöldségeket melegen a hideg joghurtos mártogatóssal kínáljuk.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB