Korhelyleves
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBA sertésnyak finomabb és porhanyósabb lesz, ha előre bepácoljuk és pihentetjük grillezés, sütés előtt. A húsnak így garantáltan csodálatos íze és ínycsiklandó illata lesz.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük, beledolgozzuk a húsba és minimum 1 órán át letakarva, a hűtőben pácoljuk.
Az uborkákat felkarikázzuk, a vöröshagymát félbevágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát és a kaprot összevágjuk. A saláta hozzávalóit egy nagy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a salátára.
A húst forró grillen készre sütjük, majd a salátával és a kenyérrel tálaljuk. Tipp: nagyon finom, ha a kenyeret is grillre tesszük és picit átsütjük.
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBEz a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBEgy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBB