Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBA sertésnyak finomabb és porhanyósabb lesz, ha előre bepácoljuk és pihentetjük grillezés, sütés előtt. A húsnak így garantáltan csodálatos íze és ínycsiklandó illata lesz.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük, beledolgozzuk a húsba és minimum 1 órán át letakarva, a hűtőben pácoljuk.
Az uborkákat felkarikázzuk, a vöröshagymát félbevágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát és a kaprot összevágjuk. A saláta hozzávalóit egy nagy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a salátára.
A húst forró grillen készre sütjük, majd a salátával és a kenyérrel tálaljuk. Tipp: nagyon finom, ha a kenyeret is grillre tesszük és picit átsütjük.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB