Paradicsomos-paprikás csirke
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBA sertésnyak finomabb és porhanyósabb lesz, ha előre bepácoljuk és pihentetjük grillezés, sütés előtt. A húsnak így garantáltan csodálatos íze és ínycsiklandó illata lesz.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük, beledolgozzuk a húsba és minimum 1 órán át letakarva, a hűtőben pácoljuk.
Az uborkákat felkarikázzuk, a vöröshagymát félbevágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát és a kaprot összevágjuk. A saláta hozzávalóit egy nagy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a salátára.
A húst forró grillen készre sütjük, majd a salátával és a kenyérrel tálaljuk. Tipp: nagyon finom, ha a kenyeret is grillre tesszük és picit átsütjük.
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBB