Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA sertésnyak finomabb és porhanyósabb lesz, ha előre bepácoljuk és pihentetjük grillezés, sütés előtt. A húsnak így garantáltan csodálatos íze és ínycsiklandó illata lesz.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A pác hozzávalóit összekeverjük, beledolgozzuk a húsba és minimum 1 órán át letakarva, a hűtőben pácoljuk.
Az uborkákat felkarikázzuk, a vöröshagymát félbevágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. A fokhagymát és a kaprot összevágjuk. A saláta hozzávalóit egy nagy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd ráöntjük a salátára.
A húst forró grillen készre sütjük, majd a salátával és a kenyérrel tálaljuk. Tipp: nagyon finom, ha a kenyeret is grillre tesszük és picit átsütjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB