Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgyszerűen elkészíthető, mégis különleges fogás a grill mellé. Tökéletes előétel vagy köret, ha valami igazán finomra vágysz. Ehhez a recepthez inkább kisebb, vagy közepes méretű gombákat válogassunk. Tálaljuk paradicsomsalátával.
Hozzávalók:
A gombához:
A salátához:
Ízesítéshez:
Elkészítés:
Először a salátát állítjuk össze. A paradicsomokat leforrázzuk és meghámozzuk. A paradicsomot és a paprikát feldaraboljuk, a hagymát megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük. A petrezselymet összeaprítjuk. Az olajat kikeverjük a mustárral és ízlés szerint fűszerezzük. A saláta valamennyi hozzávalóját összekeverjük és ráöntjük az öntetet is. A salátát félretesszük, hogy az ízek összeérjenek.
A gombákat megtisztítjuk és levágjuk a tönköt, amit apróra vágunk. Finomra aprítjuk a másik fej hagymát, a fokhagymát, a sonkát, majd hozzáadjuk a tönköket és olívaolajon finomra pároljuk őket. Amikor a keverék megpuhult, levesszük a serpenyőt a tűzről és hozzákeverjük az ételízesítőt, a sajtot és a felaprított metélőhagymát.
Az így elkészített tölteléket a gombafejekbe töltjük és aranybarnára grillezzük őket. A kész gombákat a salátával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB