Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBKönnyű és finom grill receptet ajánlunk. Számoljunk egy kevés időt a pácolásra!
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 3-4 főre:
A salátához:
az öntethez:
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, gyengéden kiklopfoljuk. Mélyebb tálba tesszük, ráöntjük a pácot és betesszük a hűtőbe legalább 2 óra hosszára. A pácolást követően grillen, grillserpenyőben vagy serpenyőben megsütjük. Közben időnként bekenhetjük a pác maradékával.
A salátaöntethez összekeverjük a vizet, a mézet, a mustárt és a citromlevet. Habverővel folyamatosan keverve lassan hozzácsorgatjuk az olívaolajat és finomra dolgozzuk. Ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
A paprikákat kimagozzuk és felkockázzuk. Az uborkát meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, a magokat kanállal kikaparjuk és az uborka húsát keresztben felszeleteljük. A paradicsomot felkockázzuk. A feta sajtot felkockázzuk, majd meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük. Ha használunk salátát, akkor megmossuk és apró falatokra tépjük. Keverjük össze a hozzávalókat egy nagy salátástálba és tálalás előtt öntsük rá az öntetet és csipkedjünk rá friss oregánót.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB