Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBÍme egy egyszerű, de finom és szaftos grillezett csirkemell recept. Ez a hús nem igényel hosszú sütést, ezért ideális abban az esetben, ha nincs sok időd az ételek elkészítésére. Próbáld ki a cukkinisalátát ehhez a fogáshoz! Nem fogsz csalódni.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A csirkemelleket megtisztítjuk, majd finoman átklopfoljuk.
A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húst, és lehetőleg legalább 1 órán át pácoljuk.
Az uborkát és a cukkinit vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, a chilipaprikát és a koriander finomra vágjuk. A zöldségeket egy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral és a fél citrom levével, majd az öntetet ízlés szerint tovább fűszerezzük sóval, borssal, és ráöntjük a salátára. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A húst forró grillen aranybarnára sütjük, majd a behűtött salátával tálaljuk.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB