Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBÍme egy egyszerű, de finom és szaftos grillezett csirkemell recept. Ez a hús nem igényel hosszú sütést, ezért ideális abban az esetben, ha nincs sok időd az ételek elkészítésére. Próbáld ki a cukkinisalátát ehhez a fogáshoz! Nem fogsz csalódni.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A csirkemelleket megtisztítjuk, majd finoman átklopfoljuk.
A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húst, és lehetőleg legalább 1 órán át pácoljuk.
Az uborkát és a cukkinit vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, a chilipaprikát és a koriander finomra vágjuk. A zöldségeket egy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral és a fél citrom levével, majd az öntetet ízlés szerint tovább fűszerezzük sóval, borssal, és ráöntjük a salátára. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A húst forró grillen aranybarnára sütjük, majd a behűtött salátával tálaljuk.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB