Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
Ezt az ötletet egy hagyománykedvelő lengyel recept alapján dolgoztuk ki, amely hazájában igen nagy népszerűségnek örvend. Az elkészítése nagyon egyszerű, az eredmény pedig nagyon finom. A recept egyszerű tehéntúrót javasol, de ezt a fogást juhtúróval is elkészíthetjük, ha izgalmasabb ízekre vágyunk.
Hozzávalók:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A túrót egy tálban villával szétnyomkodjuk, a hagymát felkockázzuk, a metélőhagymát felkarikázzuk. A töltelék valamennyi hozzávalóját a metélőhagyma kivételével alaposan összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük.
A főtt burgonyát vastag hasábokra vágjuk, majd forró grillen átsütjük.
Tegyünk a tányérokra egy kevés vajat, helyezzük rá a forró, grill burgonyát, hogy megolvadjon. Szórjunk a burgonyára ízlés szerint egy kevés ételízesítőt, majd halmozzuk rá a túrós tölteléket. Végül szórjuk meg apróra vágott snidlinggel.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB