Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Ezt az ötletet egy hagyománykedvelő lengyel recept alapján dolgoztuk ki, amely hazájában igen nagy népszerűségnek örvend. Az elkészítése nagyon egyszerű, az eredmény pedig nagyon finom. A recept egyszerű tehéntúrót javasol, de ezt a fogást juhtúróval is elkészíthetjük, ha izgalmasabb ízekre vágyunk.
Hozzávalók:
A töltelékhez:
Elkészítése:
A túrót egy tálban villával szétnyomkodjuk, a hagymát felkockázzuk, a metélőhagymát felkarikázzuk. A töltelék valamennyi hozzávalóját a metélőhagyma kivételével alaposan összekeverjük, ízlés szerint fűszerezzük.
A főtt burgonyát vastag hasábokra vágjuk, majd forró grillen átsütjük.
Tegyünk a tányérokra egy kevés vajat, helyezzük rá a forró, grill burgonyát, hogy megolvadjon. Szórjunk a burgonyára ízlés szerint egy kevés ételízesítőt, majd halmozzuk rá a túrós tölteléket. Végül szórjuk meg apróra vágott snidlinggel.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB