Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA bélszín a legfinomabb marhahúsféle. Nedves pácolással még omlósabb eredményt érhetünk el vele, ha szeretnénk grillezni.
Hozzávalók:
a grillezett zöldségekhez vegyesen:
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, a hártyákat levágjuk és vastag szeletekre vágjuk. Öntsük rá a kész pácot és marináljuk a hűtőben lefedve legalább 2 órán át.
A zöldségeket megtisztítjuk. És ha szükséges, kisebb darabokra vágjuk.
Összekeverjük a 2 evőkanál grillzöldség fűszerkeveréket 4 evőkanál olívaolajjal és a zöldségekre öntjük. 2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Forrósítsuk fel a grillt. Vegyük ki a húst a pácléből, és oldalanként kb. 10-15 percet süssük meg.
Végezetül grillezzük grilltálcán a zöldségeket is készre.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB