Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBA bélszín a legfinomabb marhahúsféle. Nedves pácolással még omlósabb eredményt érhetünk el vele, ha szeretnénk grillezni.
Hozzávalók:
a grillezett zöldségekhez vegyesen:
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, a hártyákat levágjuk és vastag szeletekre vágjuk. Öntsük rá a kész pácot és marináljuk a hűtőben lefedve legalább 2 órán át.
A zöldségeket megtisztítjuk. És ha szükséges, kisebb darabokra vágjuk.
Összekeverjük a 2 evőkanál grillzöldség fűszerkeveréket 4 evőkanál olívaolajjal és a zöldségekre öntjük. 2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Forrósítsuk fel a grillt. Vegyük ki a húst a pácléből, és oldalanként kb. 10-15 percet süssük meg.
Végezetül grillezzük grilltálcán a zöldségeket is készre.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB