Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBÁltalában mindenki szereti a camembert sajtot, amely salátával és friss kenyérrel könnyű és egyben laktató vacsora is. Ideális nyári vacsihoz, vagy grill partikhoz. Percek alatt elkészül!
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
Az olajat kikeverjük a fűszerkeverékkel, majd a camembert sajtot alaposan minden oldalon bedörzsöljük vele. Fóliába csomagoljuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A vizet a cukorral együtt egy kisebb lábosba tesszük, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a megmosott áfonyát, és magas lángon puhára főzzük, az a jó, ha már enyhén szét akar esni. Ezt követően takarékon időnként megkeverve további 10 percig főzzük. A legvégén kevés sóval és borssal ízesítjük.
A sajtot a forró grillre vagy serpenyőbe tesszük, és mindkét oldalát 4-5 percig grillezzük.
A kész camembert sajtot az áfonyás öntettel és magvakkal megszórva, valamint friss bagettel és salátával tálaljuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB