Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBÁltalában mindenki szereti a camembert sajtot, amely salátával és friss kenyérrel könnyű és egyben laktató vacsora is. Ideális nyári vacsihoz, vagy grill partikhoz. Percek alatt elkészül!
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
Az olajat kikeverjük a fűszerkeverékkel, majd a camembert sajtot alaposan minden oldalon bedörzsöljük vele. Fóliába csomagoljuk és 1 órára a hűtőbe tesszük.
A vizet a cukorral együtt egy kisebb lábosba tesszük, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a megmosott áfonyát, és magas lángon puhára főzzük, az a jó, ha már enyhén szét akar esni. Ezt követően takarékon időnként megkeverve további 10 percig főzzük. A legvégén kevés sóval és borssal ízesítjük.
A sajtot a forró grillre vagy serpenyőbe tesszük, és mindkét oldalát 4-5 percig grillezzük.
A kész camembert sajtot az áfonyás öntettel és magvakkal megszórva, valamint friss bagettel és salátával tálaljuk.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB