Holstein szelet
Ez a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBTojás nélkül elképzelhetetlen a húsvét. Nemcsak festett tojásokat készíthetünk, hanem ízletes töltött tojást is tálalhatunk az ünnepi asztalon.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gombát és a vöröshagymát megtisztítjuk, és mindkettőt nagyon finomra vágjuk. Serpenyőben olvasszuk meg a vajat, tegyük hozzá a gombát, a hagymát és az összenyomott fokhagymagerezdeket, majd fűszerezzük ízlés szerint Lacikonyha ételízesítővel. Alaposan süssük meg a gombát, ne hagyjunk alatta vizet.
A tojásokat óvatosan vágjuk hosszában félbe, távolítsuk el a tojássárgákat, és tegyük őket egy nagy tálba. Keverjük a sült gombás-hagymás keveréket, a majonézt, és a felaprított friss petrezselymet a tojássárgákhoz és alaposan dolgozzuk össze. Ízlés szerint fűszerezzük.
Töltsük meg a tojásokat a gombás töltelékkel és díszítsük őket apróra vágott snidlinggel.
Ez a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBEgy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBB