Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Tojás nélkül elképzelhetetlen a húsvét. Nemcsak festett tojásokat készíthetünk, hanem ízletes töltött tojást is tálalhatunk az ünnepi asztalon.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gombát és a vöröshagymát megtisztítjuk, és mindkettőt nagyon finomra vágjuk. Serpenyőben olvasszuk meg a vajat, tegyük hozzá a gombát, a hagymát és az összenyomott fokhagymagerezdeket, majd fűszerezzük ízlés szerint Lacikonyha ételízesítővel. Alaposan süssük meg a gombát, ne hagyjunk alatta vizet.
A tojásokat óvatosan vágjuk hosszában félbe, távolítsuk el a tojássárgákat, és tegyük őket egy nagy tálba. Keverjük a sült gombás-hagymás keveréket, a majonézt, és a felaprított friss petrezselymet a tojássárgákhoz és alaposan dolgozzuk össze. Ízlés szerint fűszerezzük.
Töltsük meg a tojásokat a gombás töltelékkel és díszítsük őket apróra vágott snidlinggel.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB