Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB
Hozzávalók 15-20 darabhoz:
Töltelék:
Elkészítés:
Tegyük a tészta valamennyi hozzávalóját egy tálba és gyorsan dolgozzuk össze, csomagoljuk fóliába és 30 percre tegyük a hűtőbe. A sütőformákat kivajazzuk és morzsával megszórjuk.
A tésztát vékonyra kinyújtjuk, a formába tesszük, villával megszurkáljuk. 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük, majd félre tesszük, amíg kihűl.
A spenótot kevés vajon megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük. Hozzákeverjük a mascarpone sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a tésztákat a krémmel, a tetejére pedig lazacszeleteket teszünk.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB