Túrógombóc epervelővel
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB
Hozzávalók 15-20 darabhoz:
Töltelék:
Elkészítés:
Tegyük a tészta valamennyi hozzávalóját egy tálba és gyorsan dolgozzuk össze, csomagoljuk fóliába és 30 percre tegyük a hűtőbe. A sütőformákat kivajazzuk és morzsával megszórjuk.
A tésztát vékonyra kinyújtjuk, a formába tesszük, villával megszurkáljuk. 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük, majd félre tesszük, amíg kihűl.
A spenótot kevés vajon megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük. Hozzákeverjük a mascarpone sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a tésztákat a krémmel, a tetejére pedig lazacszeleteket teszünk.
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBB