Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB
Hozzávalók 15-20 darabhoz:
Töltelék:
Elkészítés:
Tegyük a tészta valamennyi hozzávalóját egy tálba és gyorsan dolgozzuk össze, csomagoljuk fóliába és 30 percre tegyük a hűtőbe. A sütőformákat kivajazzuk és morzsával megszórjuk.
A tésztát vékonyra kinyújtjuk, a formába tesszük, villával megszurkáljuk. 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük, majd félre tesszük, amíg kihűl.
A spenótot kevés vajon megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük. Hozzákeverjük a mascarpone sajtot. Sózzuk, borsozzuk. Megtöltjük a tésztákat a krémmel, a tetejére pedig lazacszeleteket teszünk.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB