Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBA közelgő Húsvétra tekintettel is ajánljuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, amely ünnepi reggeliként vagy előételként egyaránt remekül mutat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk össze az olajat a vajjal egy serpenyőben, majd pároljuk meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a megmosott spenótleveleket és ízlés szerint a fűszereket, és 1-2 percig pároljuk. Vegyünk elő 8 kis sütőformát, kanalazzuk bele a spenótos keveréket, tegyünk mindegyik tetejére egy szelet lazacot, majd üssük rá a fürjtojásokat. 180 ° C-on 2 percig sütjük. Fogyasztás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kaporral. A fogást citromgerezdekkel tálaljuk.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB