Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBA közelgő Húsvétra tekintettel is ajánljuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, amely ünnepi reggeliként vagy előételként egyaránt remekül mutat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk össze az olajat a vajjal egy serpenyőben, majd pároljuk meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a megmosott spenótleveleket és ízlés szerint a fűszereket, és 1-2 percig pároljuk. Vegyünk elő 8 kis sütőformát, kanalazzuk bele a spenótos keveréket, tegyünk mindegyik tetejére egy szelet lazacot, majd üssük rá a fürjtojásokat. 180 ° C-on 2 percig sütjük. Fogyasztás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kaporral. A fogást citromgerezdekkel tálaljuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB