Narancsos sült oldalas
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBB
A közelgő Húsvétra tekintettel is ajánljuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, amely ünnepi reggeliként vagy előételként egyaránt remekül mutat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk össze az olajat a vajjal egy serpenyőben, majd pároljuk meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a megmosott spenótleveleket és ízlés szerint a fűszereket, és 1-2 percig pároljuk. Vegyünk elő 8 kis sütőformát, kanalazzuk bele a spenótos keveréket, tegyünk mindegyik tetejére egy szelet lazacot, majd üssük rá a fürjtojásokat. 180 ° C-on 2 percig sütjük. Fogyasztás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kaporral. A fogást citromgerezdekkel tálaljuk.
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBBA harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB