Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBA közelgő Húsvétra tekintettel is ajánljuk ezt az egyszerű, de nagyszerű receptet, amely ünnepi reggeliként vagy előételként egyaránt remekül mutat.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Olvasszuk össze az olajat a vajjal egy serpenyőben, majd pároljuk meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a megmosott spenótleveleket és ízlés szerint a fűszereket, és 1-2 percig pároljuk. Vegyünk elő 8 kis sütőformát, kanalazzuk bele a spenótos keveréket, tegyünk mindegyik tetejére egy szelet lazacot, majd üssük rá a fürjtojásokat. 180 ° C-on 2 percig sütjük. Fogyasztás előtt ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kaporral. A fogást citromgerezdekkel tálaljuk.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB