Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBMit együnk a nyári hőségben? Például salátát, mert a saláta változatosan összeállítható, jellemzően könnyű fogás, és nagyon gyorsan elkészül. Íme ajánlatunk egy remek ebédhez vagy vacsorához. Kínáljunk mellé friss péksüteményt vagy sajtot, ha valami pluszra vágyunk.
Hozzávalók 1-2 főre:
Elkészítése:
A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. Egy nagyobb tálba tesszük a salátákat, a csírát, a vékonyra szeletelt paprikát, a félbe vágott paradicsomot, a felszeletelt uborkát, és alaposan összekeverjük. Kis tálkában kikeverjük az olajat a citromlével és a szárított fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk.
A saláta tetején elrendezzük a kisebb falatokra szedett lazacot és az elnegyedelt tojást, majd leöntjük az öntettel. Azonnal tálaljuk.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB