Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBMit együnk a nyári hőségben? Például salátát, mert a saláta változatosan összeállítható, jellemzően könnyű fogás, és nagyon gyorsan elkészül. Íme ajánlatunk egy remek ebédhez vagy vacsorához. Kínáljunk mellé friss péksüteményt vagy sajtot, ha valami pluszra vágyunk.
Hozzávalók 1-2 főre:
Elkészítése:
A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. Egy nagyobb tálba tesszük a salátákat, a csírát, a vékonyra szeletelt paprikát, a félbe vágott paradicsomot, a felszeletelt uborkát, és alaposan összekeverjük. Kis tálkában kikeverjük az olajat a citromlével és a szárított fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk.
A saláta tetején elrendezzük a kisebb falatokra szedett lazacot és az elnegyedelt tojást, majd leöntjük az öntettel. Azonnal tálaljuk.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB