Paradicsomos-paprikás csirke
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBMit együnk a nyári hőségben? Például salátát, mert a saláta változatosan összeállítható, jellemzően könnyű fogás, és nagyon gyorsan elkészül. Íme ajánlatunk egy remek ebédhez vagy vacsorához. Kínáljunk mellé friss péksüteményt vagy sajtot, ha valami pluszra vágyunk.
Hozzávalók 1-2 főre:
Elkészítése:
A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. Egy nagyobb tálba tesszük a salátákat, a csírát, a vékonyra szeletelt paprikát, a félbe vágott paradicsomot, a felszeletelt uborkát, és alaposan összekeverjük. Kis tálkában kikeverjük az olajat a citromlével és a szárított fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk.
A saláta tetején elrendezzük a kisebb falatokra szedett lazacot és az elnegyedelt tojást, majd leöntjük az öntettel. Azonnal tálaljuk.
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBB