Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA sertéskarajt almával együtt sütjük, hogy az alma átvegye a hús finom szaftját. Pácoljuk a húst kisütés előtt minél tovább, akkor 1 egész éjszakán át.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
A fokhagymát apróra vágjuk, majd összekeverjük a pác összes hozzávalóját. A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd a páccal alaposan beledörzsöljük. Legalább 3-4 órán át a hűtőben pácoljuk. Felforrósítjuk a serpenyőt és a húst minden oldalán kissé átpirítjuk benne. Az almákat megmossuk, nagyobb hasábokra vágjuk és a hús mellé tesszük a serpenyőbe pár percre. A húst és az almákat áttesszük egy hőálló edénybe és a 180 fokra előmelegített sütőben további 20-25 percig sütjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB