Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
A csőben sült tésztás fogásokat mindenki kedveli. Ezt a zöldséges fogást a hozzáadott szárított paradicsom íze tökéletesen kiegészíti. Aki nem tud hús nélkül élni, adhat hozzá felkockázott sonkát.
Hozzávalók 3-4 főre:
Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A gombát és a hagymákat vékonyra szeljük, a fokhagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A paradicsomot felszeleteljük.
Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, majd megsütjük a hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a spenótot és a szárított paradicsomot.
A gombát egy külön serpenyőben pároljuk meg. Miután elpárologtattuk a vizet a gombáról, hozzáadjuk a spenótos keverékhez. A tölteléket ízlés szerint ételízesítővel fűszerezzük.
A tejszínhez hozzáadjuk a sajtot, majd csipetnyi szerecsendióval, sóval és borssal fűszerezzük.
A tészta felét szétterítjük egy hőálló sütőedényben, majd rátesszük a töltelék felét és azt is szétterítjük. A rétegezést megismételjük. Ráöntjük a sajtos tejszínt, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB