Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA csőben sült tésztás fogásokat mindenki kedveli. Ezt a zöldséges fogást a hozzáadott szárított paradicsom íze tökéletesen kiegészíti. Aki nem tud hús nélkül élni, adhat hozzá felkockázott sonkát.
Hozzávalók 3-4 főre:
Elkészítése:
A tésztát sós vízben megfőzzük. A gombát és a hagymákat vékonyra szeljük, a fokhagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. A paradicsomot felszeleteljük.
Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, majd megsütjük a hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a spenótot és a szárított paradicsomot.
A gombát egy külön serpenyőben pároljuk meg. Miután elpárologtattuk a vizet a gombáról, hozzáadjuk a spenótos keverékhez. A tölteléket ízlés szerint ételízesítővel fűszerezzük.
A tejszínhez hozzáadjuk a sajtot, majd csipetnyi szerecsendióval, sóval és borssal fűszerezzük.
A tészta felét szétterítjük egy hőálló sütőedényben, majd rátesszük a töltelék felét és azt is szétterítjük. A rétegezést megismételjük. Ráöntjük a sajtos tejszínt, majd 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB