Receptek

Csirkés-zöldséges saslik joghurtos szósszal

A nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki a receptünket.

 

Hozzávalók 3 főre:

 

 

A joghurtos szószhoz:

 

  • 200 g sűrű natúr joghurt
  • 1 csomó aprított, friss bazsalikom
  • 1 csomó apróra vágott újhagyma
  • 6 félbe vágott koktélparadicsom
  • ízlés szerinti zöldfűszeres salátaöntet

 

Elkészítése:

 

A fából készült nyársakat mindenképpen legalább 1 órára áztasd be sütés előtt, hogy ne égjenek meg.

Keverd össze a szósz hozzávalóit és tedd tálalásig a hűtőbe.

Vágd a húst és a zöldségeket falatnyi kockákra és pácold legalább 1 órát a hűtőben.

A húst és a zöldségeket felváltva húzd fel a nyársra és süsd át a sütőben vagy a forró kerti grillen.

Tálald a hideg joghurtos szósszal.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás