Narancsos sült oldalas
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBB
A nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki a receptünket.
Hozzávalók 3 főre:
A joghurtos szószhoz:
Elkészítése:
A fából készült nyársakat mindenképpen legalább 1 órára áztasd be sütés előtt, hogy ne égjenek meg.
Keverd össze a szósz hozzávalóit és tedd tálalásig a hűtőbe.
Vágd a húst és a zöldségeket falatnyi kockákra és pácold legalább 1 órát a hűtőben.
A húst és a zöldségeket felváltva húzd fel a nyársra és süsd át a sütőben vagy a forró kerti grillen.
Tálald a hideg joghurtos szósszal.
A sült oldalas az egyik legkedveltebb magyar étel, és ha egy kis narancsot és fűszerkeveréket adunk hozzá, máris egy ünnepi fogás válik belőle.
TOVÁBBA harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB