Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBA nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki a receptünket.
Hozzávalók 3 főre:
A joghurtos szószhoz:
Elkészítése:
A fából készült nyársakat mindenképpen legalább 1 órára áztasd be sütés előtt, hogy ne égjenek meg.
Keverd össze a szósz hozzávalóit és tedd tálalásig a hűtőbe.
Vágd a húst és a zöldségeket falatnyi kockákra és pácold legalább 1 órát a hűtőben.
A húst és a zöldségeket felváltva húzd fel a nyársra és süsd át a sütőben vagy a forró kerti grillen.
Tálald a hideg joghurtos szósszal.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB