Korhelyleves
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBA nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki a receptünket.
Hozzávalók 3 főre:
A joghurtos szószhoz:
Elkészítése:
A fából készült nyársakat mindenképpen legalább 1 órára áztasd be sütés előtt, hogy ne égjenek meg.
Keverd össze a szósz hozzávalóit és tedd tálalásig a hűtőbe.
Vágd a húst és a zöldségeket falatnyi kockákra és pácold legalább 1 órát a hűtőben.
A húst és a zöldségeket felváltva húzd fel a nyársra és süsd át a sütőben vagy a forró kerti grillen.
Tálald a hideg joghurtos szósszal.
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBEz a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBEgy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBB