Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBA nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki a receptünket.
Hozzávalók 3 főre:
A joghurtos szószhoz:
Elkészítése:
A fából készült nyársakat mindenképpen legalább 1 órára áztasd be sütés előtt, hogy ne égjenek meg.
Keverd össze a szósz hozzávalóit és tedd tálalásig a hűtőbe.
Vágd a húst és a zöldségeket falatnyi kockákra és pácold legalább 1 órát a hűtőben.
A húst és a zöldségeket felváltva húzd fel a nyársra és süsd át a sütőben vagy a forró kerti grillen.
Tálald a hideg joghurtos szósszal.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB