Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBMaradt csirkehús az előző napokról? Akkor dobjunk össze egy finom csirkehúsos salátát, amelyet zsenge hónapos retekkel gazdagítunk.
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 2 főre:
a salátaöntethez:
Elkészítése:
A koktélparadicsomot megmossuk és félbevágjuk, a retket megmossuk, megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.
A maradék sült vagy főtt csirkehúst kisebb falatokra vágjuk, vagy akár villával széthúzzuk, hogy minél légiesebb és vékonyabb megjelenésű legyen.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy habverővel.
Egy nagy tálba tesszük a saláta valamennyi hozzávalóját, ráöntjük a salátaöntetet és alaposan összekeverjük.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB