Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBMaradt csirkehús az előző napokról? Akkor dobjunk össze egy finom csirkehúsos salátát, amelyet zsenge hónapos retekkel gazdagítunk.
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 2 főre:
a salátaöntethez:
Elkészítése:
A koktélparadicsomot megmossuk és félbevágjuk, a retket megmossuk, megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.
A maradék sült vagy főtt csirkehúst kisebb falatokra vágjuk, vagy akár villával széthúzzuk, hogy minél légiesebb és vékonyabb megjelenésű legyen.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy habverővel.
Egy nagy tálba tesszük a saláta valamennyi hozzávalóját, ráöntjük a salátaöntetet és alaposan összekeverjük.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB