Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBEz az ebéd vagy vacsora 30 perc alatt elkészül és izgalmas ízeket tartogat. Dobjuk fel az étkezésünket quinoával, amely bőséges könnyen emészthető fehérjében. Vegetáriánusok helyettesítsék tofuval a csirkét.
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
A quinoát sós vízben főzzük puhára.
A húst megmossuk, szárazra töröljük és feldaraboljuk. Ízlés szerint fűszerezzük a csirke fűszerkeverékkel.
Olajat hevítünk egy nagyobb serpenyőben, majd megsütjük rajta a csirkét. Amikor kész, hozzádobjuk a zöldségkeveréket.
Adjuk hozzá a paradicsomszószt, fedjük le és pároljuk alacsony lángon 5-10 percig. Adjuk hozzá ízlés szerint a fűszereket. Ha sok a leve, vegyük le a fedőt és úgy pároljuk össze.
Keverjük össze a zöldséges csirkét a quinoával. Ízlés szerint sózzuk. Tálalásnál megszórjuk a felkarikázott zöldhagymával és a csírával.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB