Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBEz az ebéd vagy vacsora 30 perc alatt elkészül és izgalmas ízeket tartogat. Dobjuk fel az étkezésünket quinoával, amely bőséges könnyen emészthető fehérjében. Vegetáriánusok helyettesítsék tofuval a csirkét.
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
A quinoát sós vízben főzzük puhára.
A húst megmossuk, szárazra töröljük és feldaraboljuk. Ízlés szerint fűszerezzük a csirke fűszerkeverékkel.
Olajat hevítünk egy nagyobb serpenyőben, majd megsütjük rajta a csirkét. Amikor kész, hozzádobjuk a zöldségkeveréket.
Adjuk hozzá a paradicsomszószt, fedjük le és pároljuk alacsony lángon 5-10 percig. Adjuk hozzá ízlés szerint a fűszereket. Ha sok a leve, vegyük le a fedőt és úgy pároljuk össze.
Keverjük össze a zöldséges csirkét a quinoával. Ízlés szerint sózzuk. Tálalásnál megszórjuk a felkarikázott zöldhagymával és a csírával.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB