Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBIzgalmasabb recept egy egyszerű sültcsirkénél, amely zsírszegény, rostdús és vitaminban gazdag fogás is egyben.
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók 1 főre:
Elkészítése:
A lisztet, a tojásfehérjét, a tejet, a vizet, az olajat és a sót simára keverjük.
Olajjal megkent serpenyőben süssük ki a palacsintát.
A húst megmossuk, megszárítjuk, fűszerezzük a sültcsirke fűszerkeverékkel, majd felkockázzuk és kevés zsiradékon megsütjük.
A zöldségeket megmossuk, a paprikát, a lilahagymát és a kelt vékonyra szeljük, hozzáadjuk a húshoz és 1-2 percig pirítjuk.
A joghurtot összekeverjük a fokhagymával, kakukkfűvel, ízlés szerint sózzuk.
Kenjük meg a joghurttal a palacsintát, tegyük rá a zöldséges húsos tölteléket, tekerjük fel, és már kész is.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB