Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBSzaftos, aranybarna csirke csicseriborsóval és zöldségekkel töltve – egy könnyen elkészíthető étel, amely bármely étkezést különlegessé tesz.
Mennyiség: 4 adag
Elkészítési idő: 90 perc
Hozzávalók:
Elkészítése:
Oldjunk fel 100 g sót és 2 evőkanál szárnyas fűszerkeveréket 2 liter vízben. Helyezzük bele az egész csirkét és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
A sóoldatból kivett csirkét töröljük meg, kenjük meg olajjal, és dörzsöljük be ízlés szerint fűszerkeverékkel.
A töltelékhez vágjuk kockára a zöldségeket, majd keverjük össze a paradicsommal, csicseriborsóval, citrommal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Töltsük meg a csirkét, majd helyezzük egy tepsibe helyezett rácsra. A rács alá és köré tegyük a maradék zöldséget, hogy a húslé rácsöpögjön.
Süssük 180 °C-on aranybarnára kb. 1 óra 15 perc alatt.
Hagyjuk a húst 30 percig alufólia alatt pihenni, hogy megtartsa szaftosságát.
Tálaljuk a sült zöldségekkel és friss kovászos kenyérrel.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB