Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBA bruschetta tökéletes választás, ha valami gyorsan elkészíthető, de ínycsiklandó finomságot készítenénk. Friss paradicsom, illatos bazsalikom és ropogós kenyér: ezt a fogást ehetjük salátához vagy kínálhatjuk más ételek mellé kísérőként vagy akár előételként. Ha már kimerészkedtünk a kertbe és grillezgetünk, akkor ott is elkészíthetjük.
Hozzávalók 4 főre könnyű köretként:
Elkészítése:
Forrósítsuk fel a grillt.
Közben az olajbogyókat vékonyan szeleteljük fel, a koktélparadicsomot mossuk meg és vágjuk félbe. A fetasajtot kockázzuk fel. Keverjük össze a zöldségeket a sóval, a feketeborssal és tépkedjünk rá pár bazsalikom leveleket. Még egyszer keverjük át.
A bagett szeleteket grillezzük meg, amíg szépen bebarnulnak. Dörzsöljünk a szeletekbe fokhagymát.
A zöldséges feltétet a meleg pirított bagett szeletekre halmozzuk, és ha szeretjük friss petrezselyemlevéllel díszítjük. Azonnal tálaljuk!
Tipp: Ez az étel számtalan variációban elkészíthető. Aki szereti, grillezhet gombát, és a grillezett gombát nagyobb falatokra vágva, belekeverheti a zöldséges feltétbe. Készíthetjük sajt vagy olajbogyó nélkül és hozzáadhatunk akár grillezett piros paprikacsíkokat is.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB