Négysajtos tortilla
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBEgy finom zöldséges krémleves tökéletes első fogás egy gazdagabb vacsora vagy egy könnyű ebéd esetében.
Hozzávalók 3-4 személyre:
Elkészítése:
Valamennyi zöldséget tisztítsuk meg, és vágjuk apró falatokra.
Melegítsünk fel 2 evőkanál olajat egy lábosban és pirítsuk aranyszínűre rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a zöldségeket, és öntsük fel az alaplével. Főzzük puhára a zöldségeket.
A levest leturmixoljuk, hozzáöntjük a tejszínt és óvatosan összemelegítjük, de már nem forraljuk újra fel!
A 2 szelet kenyeret kockázzuk fel, kenjük meg a maradék olajjal és szórjunk rá szárított fokhagymát. Sütőben süssük ropogósra.
A krémlevest a ropogós krutonnal tálaljuk.
Ebben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBB