Receptek

Brokkolikrémleves fokhagymás krutonnal

Ez a brokkoli-krémleves könnyed, mégis tápláló fogás, amely friss zöldségekkel készül, és a ropogós fokhagymás krutonnal lesz igazán kerek. Ideális választás egy könnyű ebédhez vagy vacsorához.

Mennyiség: 3-4 adag

Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók:

 

Elkészítése:

Valamennyi zöldséget tisztítsuk meg, és vágjuk apró falatokra.

Melegítsünk fel 2 evőkanál olajat egy lábosban és pirítsuk aranyszínűre rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a zöldségeket, és öntsük fel az alaplével. Főzzük puhára a zöldségeket.

A levest leturmixoljuk, hozzáöntjük a tejszínt és óvatosan összemelegítjük, de már nem forraljuk újra fel!

A 2 szelet kenyeret kockázzuk fel, kenjük meg a maradék olajjal és szórjunk rá szárított fokhagymát. Sütőben süssük ropogósra.

A krémlevest a ropogós krutonnal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk!

 

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás