Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBEz a brokkoli-krémleves könnyed, mégis tápláló fogás, amely friss zöldségekkel készül, és a ropogós fokhagymás krutonnal lesz igazán kerek. Ideális választás egy könnyű ebédhez vagy vacsorához.
Mennyiség: 3-4 adag
Elkészítési idő: 40 perc
Hozzávalók:
Elkészítése:
Valamennyi zöldséget tisztítsuk meg, és vágjuk apró falatokra.
Melegítsünk fel 2 evőkanál olajat egy lábosban és pirítsuk aranyszínűre rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a zöldségeket, és öntsük fel az alaplével. Főzzük puhára a zöldségeket.
A levest leturmixoljuk, hozzáöntjük a tejszínt és óvatosan összemelegítjük, de már nem forraljuk újra fel!
A 2 szelet kenyeret kockázzuk fel, kenjük meg a maradék olajjal és szórjunk rá szárított fokhagymát. Sütőben süssük ropogósra.
A krémlevest a ropogós krutonnal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB