Harcsapaprikás kapros-túrós csuszával
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBB
Ajánlatunk egy nem mindennapi kombinációjú saláta.
Hozzávalók 3-4 személyre:
a salátához:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
Az árpát puhára főzzük. A paradicsom héját lehúzzuk, az uborkát meghámozzuk, és mindkettőt felkockázzuk. Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk, majd felszeleteljük. Az olajbogyókat félbe vágjuk.
Egy nagy tálba tesszük a saláta hozzávalóit a mogyoró és a méz kivételével. A salátát ízlésünk szerint fűszerezzük egy picike fahéjjal, valamint sóval és borssal.
A mogyorót vajon a mézzel összesütjük, átpirítjuk.
A salátát kínálótálakba kanalazzuk, és a pirított mogyoróval, petrezselyemmel, valamint a főtt és félbevágott tojásokkal díszítjük.
A harcsapaprikás túrós csuszával egy klasszikus magyar fogás, amelyben az omlós harcsa találkozik a krémes, túrós tésztával.
TOVÁBBA klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB