Túrógombóc epervelővel
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBAjánlatunk egy nem mindennapi kombinációjú saláta.
Hozzávalók 3-4 személyre:
a salátához:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
Az árpát puhára főzzük. A paradicsom héját lehúzzuk, az uborkát meghámozzuk, és mindkettőt felkockázzuk. Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk, majd felszeleteljük. Az olajbogyókat félbe vágjuk.
Egy nagy tálba tesszük a saláta hozzávalóit a mogyoró és a méz kivételével. A salátát ízlésünk szerint fűszerezzük egy picike fahéjjal, valamint sóval és borssal.
A mogyorót vajon a mézzel összesütjük, átpirítjuk.
A salátát kínálótálakba kanalazzuk, és a pirított mogyoróval, petrezselyemmel, valamint a főtt és félbevágott tojásokkal díszítjük.
Túrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBB