Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBB
Elkészítési idő: 1 óra
5+ személyre
A kockára vágott szalonnát és a húsos szalonnát egy kisebb lábosban, takarékon 30 percig pirítjuk.
Amikor a szalonna és a húsos szalonna aranyszínűre pirult, hozzáadjuk a hagymát, majd ízlés szerint ízesítjük borssal és szárított fokhagymával, valamint 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almát is. Alaposan összekeverjük, és a krémet még 10 percig főzzük, majd kis hőálló üvegedény(ek)be öntjük és kihűtjük.
Tálalás előtt pirított hagymával és kakukkfűvel, színes borssal, rózsaborssal díszítjük.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB