Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBB
Elkészítési idő: 1 óra
5+ személyre
A kockára vágott szalonnát és a húsos szalonnát egy kisebb lábosban, takarékon 30 percig pirítjuk.
Amikor a szalonna és a húsos szalonna aranyszínűre pirult, hozzáadjuk a hagymát, majd ízlés szerint ízesítjük borssal és szárított fokhagymával, valamint 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almát is. Alaposan összekeverjük, és a krémet még 10 percig főzzük, majd kis hőálló üvegedény(ek)be öntjük és kihűtjük.
Tálalás előtt pirított hagymával és kakukkfűvel, színes borssal, rózsaborssal díszítjük.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB