Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBA sertéskarajt almával együtt sütjük, hogy az alma átvegye a hús finom szaftját. Pácoljuk a húst kisütés előtt minél tovább, akkor 1 egész éjszakán át.
Hozzávalók 3-4 főre:
a páchoz:
Elkészítése:
A fokhagymát apróra vágjuk, majd összekeverjük a pác összes hozzávalóját. A húst megtisztítjuk, szárazra töröljük, majd a páccal alaposan beledörzsöljük. Legalább 3-4 órán át a hűtőben pácoljuk. Felforrósítjuk a serpenyőt és a húst minden oldalán kissé átpirítjuk benne. Az almákat megmossuk, nagyobb hasábokra vágjuk és a hús mellé tesszük a serpenyőbe pár percre. A húst és az almákat áttesszük egy hőálló edénybe és a 180 fokra előmelegített sütőben további 20-25 percig sütjük.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB