Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBIzgalmasabb recept egy egyszerű sültcsirkénél, amely zsírszegény, rostdús és vitaminban gazdag fogás is egyben.
Elkészítési idő: 45 perc
Hozzávalók 1 főre:
Elkészítése:
A lisztet, a tojásfehérjét, a tejet, a vizet, az olajat és a sót simára keverjük.
Olajjal megkent serpenyőben süssük ki a palacsintát.
A húst megmossuk, megszárítjuk, fűszerezzük a sültcsirke fűszerkeverékkel, majd felkockázzuk és kevés zsiradékon megsütjük.
A zöldségeket megmossuk, a paprikát, a lilahagymát és a kelt vékonyra szeljük, hozzáadjuk a húshoz és 1-2 percig pirítjuk.
A joghurtot összekeverjük a fokhagymával, kakukkfűvel, ízlés szerint sózzuk.
Kenjük meg a joghurttal a palacsintát, tegyük rá a zöldséges húsos tölteléket, tekerjük fel, és már kész is.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB