Ízmester

Pikáns fűszerkeverék

fűszermalom

Fűszerkeverékünk különféle borsok, koriander és szegfűbors kombinációjából született meg. A végeredmény egy kifejezetten pikáns és erőteljes ízvilág. A fűszerek egészben – mag és szem formájában – kerülnek a keverékbe, így megőrzik erejüket és aromájukat, amelyet aztán frissen őrölve szabadítanak fel, az íz így intenzív és nagyon kellemes.

A malom tetszetős formája nem csak a konyhaasztalon mutat remekül, de praktikus értékkel is bír, hiszen tökéletesen kimérheti a kívánt mennyiséget. A daráló kupak elcsavarásával állíthatja be, hogy finom vagy durva méretűre szeretné őrölni a fűszereket.

Ez a fűszerkeverék nem tartalmaz sót.

Súly: 35 g

TUDTA…

Keverékünk koriandermagot is tartalmaz. A koriander a zellerfélék családjába tartozik, és minden részét felhasználják a zöldjétől a magjáig, amelyet gyakran koriander gyümölcsnek neveznek. A magot egészben és őrölve is használják. A keleti, indiai konyha előszeretettel használja pikáns, jellegzetes íze miatt.

FELHASZNÁLÁSA

Használhatjuk sültek, pácok, zöldséges curryk, szószok ízesítésére. Adagoljuk óvatosan, mert nagyon csípős.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás