Gastroline

Cavalcad

Univerzális ételízesítő

A magyar konyha ízvilága kiváló minőségű alapanyagokból. Ételízesítőnk ideális arányú keverék, amely egyszerre tartalmaz kiemelt minőségű zöldségeket és fűszereket, hogy az elkészült étel ízével mindenki elégedett lehessen.

Súly: 1000 g

TUDTA…

Keverékünk titka abban rejlik, hogy nagy odafigyeléssel, válogatott összetevőkből összeállított receptünket folyamatosan tökéletesítettük a vásárlók igényeinek megfelelően, az eredmény pedig egy olyan ízesítő, amely minden típusú fogáshoz hozzáadható, és az elkészült étel íze garantáltan finom.

FELHASZNÁLÁSA

Elkészítés: levesekhez, alaplevekhez és mártásokhoz adjon 1/4 literhez 1 teáskanál (3 g) ételízesítőt és főzze meg. Felhasználás: húsos ételekhez, zöldséges fogásokhoz, halhoz, valamint sült és grillezett ételekhez. Hideg fogások elkészítésénél (saláták, pástétomok) adja az ételhez egyéni ízlésének megfelelően.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás