Receptek

Brokkoli krémleves fokhagymás krutonnal

Egy finom zöldséges krémleves tökéletes első fogás egy gazdagabb vacsora vagy egy könnyű ebéd esetében.

Hozzávalók 3-4 személyre:

 

Elkészítése:

Valamennyi zöldséget tisztítsuk meg, és vágjuk apró falatokra.

Melegítsünk fel 2 evőkanál olajat egy lábosban és pirítsuk aranyszínűre rajta a vöröshagymát és a fokhagymát. Adjuk hozzá a zöldségeket, és öntsük fel az alaplével. Főzzük puhára a zöldségeket.

A levest leturmixoljuk, hozzáöntjük a tejszínt és óvatosan összemelegítjük, de már nem forraljuk újra fel!

A 2 szelet kenyeret kockázzuk fel, kenjük meg a maradék olajjal és szórjunk rá szárított fokhagymát. Sütőben süssük ropogósra.

A krémlevest a ropogós krutonnal tálaljuk.

 

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás